THE CLUB

DE PARCA MAI ERA NEVOIE DE INCA UN CLUB AL IUBITOARELOR DE MODA!

MAI INGENIOS AR FI FOST UN CLUB AL CELOR CARORA NU LE PASA CATUSI DE PUTIN CA NU SE MAI POARTA DUNGILE, CI BULINELE  , IAR SANDALELE PLATFORMA ALE MAMEI POT FACE FURORI SEZONUL ACESTA.

CACI MAREA MAJORITATE, ORICAT DE LA CURENT AM FI CU CE SE POARTA SI CU NU SE MAI POARTA, DUPA CE PETRECEM 40 DE MIN DIMINEATA IN FATA SIFONIERULUI AJUNGEM SA NE IMBRACAM  LA FEL DE BANAL CA SI IERI.CACI DE FIECARE DATA DESCOPERIM CA NE LIPSESTE ACEL CEVA DE CARE AVEAM NEVOIE SA NE SCOATEM TINUTA DIN ANONIMAT.SAU DE MULTE ORI CORPULUI NOSTRU II LIPSESTE (SAU ARE IN PLUS) ACEL CEVA CARE SA ARATE BINE IN TINUTA PROPUSA.

ASA CA NU AR FI FOST MAI BINE DACA HABAR N-AVEAM CE SI CUM MAI E LA MODA SI IN LOC SA INTARZIEM LA SERVICIU DEGEABA MAI BINE SAVURAM O CEASCA DE CEAI VERDE: BUN LA TEN SI SILUETA?!

CE ATATEA TENDINTE? CA SI DESIGNERII ASTIA TOT REINVENTEAZA PANA NU VOR MAI AVEA SURSE DE INSPIRATIE.AM TRECUT PE RAND PRIN ANII ’70, DUPA AM REVENIT LA ’60, CA ACUM SA INTRAM  TRIUMFATOR IN ANII DE GLORIE AI CONGRESELOR COMUNISTE.

IN CONCLUZIE : E FRUMOS CE VA STA BINE SI NU FORTATI ATUNCI CAND NU E NEVOIE.DE ACEEA EXISTA PIESE CLASICE SI „TENDINTE” CARE DISPAR ASA CUM AU APARUT.

NOI VA INVITAM SA ARUNCATI UN OCHI (SAU MAI MULTI), POVESTITI SI PE LA PRIETENE SI SPOR LA CUMPARATURI!!:):)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s